Energia Felügyeleti Rendszer

Komplett megoldás

Az energiahatékonyságró szóló törvényi megfelelésre

Tisztelt Érdeklődő!

Amennyiben az Ön gazdálkodó szervezete is kötelezett energetikai szakreferens szolgálat igénybevételére, engedje meg, hogy tájékoztassuk arról, hogy a 2015. évi LVII. energiahatékonyságról szóló törvény alapján 2018.01.01–től az érintett gazdálkodó szervezetek a megtakarítások nyomon követése érdekében almérőt kötelesek felszerelni.

Cégünk a Winergy Kft. tisztában van azzal, hogy ezen jogszabályban és a kapcsolódó rendeletekben foglaltak milyen beruházásokat, erőforrásokat és ráfordításokat – a teljesség igénye nélkül: almérők beszerzése, infrastruktúra kiépítése, adatörgzítés, adatszolgáltatás, üzemeltetés, karbantartás -, azaz komoly terheket jelentenek azoknak a szervezeteknek, akik nem jártasak azon iparágakban és technológiákban (IT, telekommunikáció, hardver-szoftver) melyek egy ilyen mérőrendszer megvalósulásához szükségesek.

Bízza ránk!

Felmérjük

szervezetének telpehelyeit, és kiderítjük melyik szolgáltatáscsomagunk a legoptimálisabb az Ön számára. Cége eközben zavartalanul működhet tovább a szokásos munkarendben, a felmérés során minimális közreműködés szükséges az Önök részéről!

Megtervezzük

a kiépítendő rendszert, hogy biztosan úgy és az valósuljon meg amivel Ön és a törvényalkotó is elégedett lesz.

Kivitelezzük

Az iparági szabványnak számító hardware-einket vetjük be annak érdekében, hogy a mérés a lehető legpontosabb, leggyorsabb, legmegbízhatóbb módon menjen végbe a lehető legkevesebb fennakadással!

ÜzemeltetjükFogyasztásmérés

Egyedi felhő alapú szoftveres megoldásunkkal gyerekjáték mind a telephelyek felügyelete, mind pedig a szakreferensi jelentések önálló előállítása. De természetesen ahogy eddig, csapatunk ebben továbbra is az Ön rendelkezésére áll!

Karbantartjuk

A kiépített rendszer elemeire minden esetben szavatosságot vállalunk!

Készüljön időben!

Noha még időben van rendszereének kiépítésére (ide hivatkozás, hogy miért is), engedje meg, hogy megemlítsünk két indokot, amiért megéri most megrendelni szolgáltatásainkat:

Most AKCIÓS!

Legyen az elsők között, akik felkészülnek időben, és szolgáltatás-csomagjainkból 15-30% kedvezményt biztosítunk. Tekintse meg csomagjainkat alább, és vegye fel velünk a kapcsolatot.

Most még határidőre elkészülhet

Piackutatásunk során arra a következtetésre jutottunk, hogy 2018 második féléve az érintett gazdálkodó szervezeteknek e tekintetben a kiépítés sürgetéséről fog szólni. Ez maga után vonja azt, hogy a piacon jelen lévő szolgáltatók telítettek lesznek. Tekintve a jelenlegi munkaerőpiaci állapotokat ezt úgy lehet megfogalmazni: nem lesz aki megcsinálja.

De mi most itt vagyunk és készen állunk arra, hogy Önnek segítsünk!

Szolgáltatás-csomagjaink

Minden csomagunkhoz tartozik:

  • High-end digitális almérők és hálózati hardverek
  • internetes, többcsatornás, megbízható adattovábbítással
  • redundáns, biztonságos adatmegőrzés 2 évig
  • felhő alapú Energia-felügyeleti szoftver!
  • Automatizált szakreferensi jelentés készítés
  • Terméktámogatás, hibaelhárítás

 

Nano

Almérő-rendszer
5 db almérőig

Kiépítés költsége: ~ 1.500.000 Ft.
Üzemeltetési költség: 50.000 Ft/hó

Normal

Almérő-rendszer
20 db almérőig

Kiépítés költsége: ~ 6.000.000 Ft.
Üzemeltetési költség: 200.000 Ft/hó

Giant

Almérő-rendszer
20 db almérő felett

Kiépítés költsége: ~ 6.000.000 Ft-tól
Üzemeltetési költség: 200.000 Ft/hó-tól

 

Áraink tájékoztató jellegűek és nem tartalmazzák az ÁFÁ-t! Minden esetben a felmérést követő egyedi árajánlatot készítünk ügyfeleinknek, mivel az infrastruktúra kiépítése teljes mértékben a környezeti adottságoktól függ!

Tájékoztatás, megrendelés

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, az alábbi, illetve a lap alján található elérhetőségeink valamelyikén közvetlenül fel tudja venni velünk a kapcsolatot!

+36 30/981-6267

Reméljük elnyerte tetszését ajánlatunk és hamarosan ügyfeleink között tudhatjuk!

Köszönjük megtisztelő figyelmét!

Winergy-Informatika
Winergy Kft.